About Me

My photo
Thinking all love ever does is break and burn and end ♫♪

Tuesday

Shah Alam & Penang

Dia nak pergi dah. Hujung minggu ni. Dia masuk degree, kat Shah Alam. Tahniah dik.

Aku? Minggu depan aku pergi Penang.

Sorry dik. Kita tak jumpa lama daaaah. Lama sangat.

*Aku masih kecewa dengan keputusan Penang*

Ada hikmah, mungkin. Kalau tak, asyik nak jumpa je kat Shah Alam tu, kan?

-aku bukan nak masuk shah alam sebab dia-

Kita banyak plan nak keluar sama. Even dapat jumpa sekejap pun tak apa, kan?

Konon cakap "Dapat makan sesama tepi jalan pun cukup dah. Saja nak borak."

Tapi, lagi 5 hari kamu nak pergi dah sana. Kita tak jumpa jugak, kan?

Akak rasa akak jahat. Maaf. Tu je akak mampu cakap.

As long as kita mendoakan satu sama lain, itu dah lebih dari cukup untuk akak.

 Be a good son, good boy, good student, good Khalifah.
In shaa Allah.

p/s: Doakan akak untuk terus istiqamah. Istiqamah tak mudah. Ganjarannya Syurga yang indah

Selamat jalan, Kamal.



No comments:

Post a Comment