About Me

My photo
Thinking all love ever does is break and burn and end ♫♪

Thursday

the chosen one

My friend once ask me. Dia: ehh, kid! Ada boyfriend dah ehh?? Aku: hekk??? Dia: omaiii. Not kid anymore. Hahaha! Aku: hmmm, a fiancee? (Dia ketuk kepala aku T_T dia cakap aku memain) Dia: jangan memain lah. Okay, make it simple. A boyfriend. Haa. Bakal doktor macam yang kau nak tak? Bukan budak budak bola? Haa, apa lagi ehh, haa. Not even smoking? Tu paling kau pantang sebenarnyaa. Aku: kalau aku cakap satu pun bukan macam mana? Dia: tipu! Aku: nope, aku tak tipu. He's nice. Dia: okay, so dia bukan banal doktor? Aku: not sure. Kot kalau dia terbuka hati nak jadi doktor ke. Haha. Dia: bakal apa apa tak kesah pun lah. Tapi bukan kau tak suka orag main bola? Aku: Aah. As long as dia tak tegar, its okay. Lagipun dah kalau dia minat, aku nak halang pun dapat apa? Kan kan (muka comel) Dia: okay. Smoking tuuuu??? Aku: sangat tegar. Dia: betul lah apa yang selalu orang cakap, apa yang kau nak, tak dapat. I'm happy or you dah ada boyfriend. Hahaha. So, kami kena stop panggil kau kid or what? Aku: I call him kiddo. Lek la. Aku still aku :D Dear kiddo, Buat apa aku nak cari yang lagi better kalau aku dah ada yang best. I like you, kiddo!

No comments:

Post a Comment